Cadeaubon

Op zoek naar een heerlijk, speciaal cadeau om iemand te verrassen of wilt u iemand images (3)eens echt verwennen, als teken van waardering voor een speciaal iemand of voor die fijne collega?

Dan is een Causale voetreflexologie cadeaubon van Voetreflex4You een uitstekend idee!

Een heerlijk cadeau voor iemand die een moment van ontspanning voor zichzelf heeft verdiend.

Geef iemand cadeau wat je eigenlijk zelf zou willen hebben. een ideaal cadeau voor een verjaardag, moederdag, vaderdag, secretaressedag, Valentijn, Kerstmis, Nieuwjaar, als relatiegeschenk, voor een afscheid, als verrassing, of zomaar uit sympathie. Erg leuk om te geven en zeker leuk om te krijgen.

U kunt een Causale voetreflexologie cadeaubon schenken ter waarde van een door u gekozen aantal behandelingen. Meer informatie over de tarieven van de behandelingen vindt u op deze website.

Een Causale voetreflexologie cadeaubon kan worden afgehaald of toegezonden worden na betaling en is 6 maand geldig. Niet inwisselbaar tegen geld.

Geef familie, vrienden, kennissen en collega’s een ontspannende Voetreflex cadeau. Een Causale voetreflexologie behandeling geeft energie, ontspant en stimuleert genezing. Deze verrassende en originele cadeaubon is nu binnen een ieders bereik en eenvoudig te bestellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via mail tessa.delanghe@telenet.be of op mobiel  0474 802712FCAIOJO4HCABSKOIWCA2VMOI2CAN1OERQCA0LX1NFCA78JRD9CAG51VRDCAAVKIZRCAEFYBWYCA78NYALCATSLDQUCAC47244CAYC9L2UCA6BW26ICAQMI120CA8IZNWBCAYJI72YCAS2NVQSCAN0JGPK